Tips

Presenter och andra sorters gåvor.

Hösten är här och många högtider framför oss. I mitt fall är det också ganska många födelsedagar att fira, bland annat min guddotter Stephanies 2 års dag. Det är bara två veckor dit och tiden svischar verkligen förbi. Tack och lov så har hennes mamma skickat en önskelista till oss alla inbjudna med saker som prinsessan önskar sig. Sådant gillar jag skarpt! Då slipper jag tänka på alla presentmöjligheter som finns och kan istället koncentrera mig på det urvalet som önskas… med det menat vill jag ändå påpeka att presenten kommer vara väl genomtänkt och verkligen komma från hjärtat och inte bara från plånboken…

Ja, presenter till barn är ganska lätta att köpa, däremot uppstår det problem när man ska köpa något till äldre personer. Nu menar jag inte pensionärer utan vuxna som i stort sett har allt. Sen om man inte känner personen så jätte väl eller har inte umgåtts på länge, ja då blir problemet ännu större. Tipset från mig är då: gör något ätbart! Något som just Du är riktigt bra på, men glöm för guds skull inte att höra dig för ifall den ni ska fira är allergiskt mot något!

Skulle det nu vara så att ni inte kan tillaga något eller verkligen inte kommer på något bra att köpa kan ni alltid ta hjälp utav fodelsedagspresenter.se Där hittar ni många tips, vissa väldigt användbara – andra mindre, som kan hjälpa Er att hitta precis det ni söker. Japp, japp nu fortsätter jag söka genom Internet för den perfekta gåvan till Stephanie… för än så länge har jag bara köpt / pysslat ihop sådana inte helt perfekta 😉

Sov gott bloggissar! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *