Foto

Om vårtecken och skogspromenader.

I helgen var vi i skogen, i flera soliga omgångar. Det var härligt att se naturen blomma. Att betrakta allt bli grönare och på något sätt mer levande. Totte var mer än nöjd med våra utflykter då han fick springa ”fritt” och nosa på allt 🙂

image
Vårtecken.

Detta collage får bli mitt bidrag i Måndagstema – Vårtecken . Härligare vårtecken än skogspromenader får man leta efter!
Hoppas ni hade en bra dag idag, själv mådde jag sådär och nu ligger jag i sängen med feber och frossa… inte kul, men alvedon är intagen och jag hoppas det ger sig för imorgon och på onsdag ska jag arbeta!
Godnatt & sov gott bloggissar ?

4 kommentarer

 • Villroses hage

  Herlig reportasje 🙂 Vår er deilig!
  Pussig nok har jeg også vært ute i naturen med vår lille hvite bartehund i dag! Hun fikk også løpe litt fritt og snuse. Vi har en hvit Dvergschnauzer.

  • Laura

   Det är så mysigt med skogspromenader! Och hundarna blir så glada i sinnet 🙂 Måste kika in på din blogg och se om du har ett foto på vovven.

 • Freja

  Härligt med hundpromenad i skogen! Jag stötte på lämningar från liknande promenader när jag letade vårtecken, det var inte riktigt lika härligt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *