Foto,  Glamour,  Livet,  Studier

Om hemmamyset.

Igår kom det inget inlägg om projektet den drömlika framtiden, det kommer ingen idag eller imorgon heller utan ni får vänta till på måndag =) Även om projektet är viktigt och inläggen väntar på publicering känner jag att en liten paus är nödvändig för att bloggen inte ska översvämmas av enbart praktiska inlägg. Detta är trots allt min blogg som tillhör de så kallade lifestyle bloggar och därför kommer dagens inlägg mestadels visa foton från dagarna som gått 🙂

I torsdags var jag på bio med en väninna och vi såg filmen ”100 steg från Bombay till Paris” som är en riktig feelgood film. Efter den kände vi oss verkligen glada och fulla av positiv energi därför fortsatte vi till Scandic Opalen för att prata om filmen, livet och framförallt äta god käk.

torsktVi tog varsin halstrad torsk med färsk potatis och stekta rödbetor…mmmm! Det var supergott och avrundade kvällen bra =)

Igår satt jag i mitt arbetsrum och frös så in i norden….att jag drog på mig mina raggsockor och startade min dekorationsbrasa som värmde gott.

Ikväll är det dags att mer pluggtid och läsning av den viktiga boken ”Patientens pris” av Maciej Zaremba. Den handlar om den sjuka sjukvården och hur patienter behandlas beroende på vilket pris sitter på deras åkomma… alla människor bör läsa den!

Det var det från de senaste tre dagarna… njutning, plugg, lite jobb och vardagen i en härlig mix. Nu önskar jag er en fin-fin lördags kväll och återgår till min läsning. Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *