Foto,  Glamour,  Livet

Om dagen som gick i vardagslyxens tecken.

Idag hade (har) jag en sådan dag. En dag full av vardagslyx. Först vaknade jag helt utvilad och klockan var inte ens 7, sen kunde jag dra mig i sängen och fortsätta lyssna på Mörka platsen av Gillian Flynn och till slut vid 10 snåret gick jag upp, fixade mig i ordning och drog ut på en långpromenad med Totte. Efter promenaden lämnade jag hunden hemma och gick till bussen för att åka in till stan och möta maken i Arkaden. Därifrån tog vi oss till Nordstan och Restaurang Smakverket:

Vivere la Dolce Vita!
Vivere la Dolce Vita!

Efter fikat strosade vi runt i Nordstan, betraktade människor och letade efter en vårjacka till mig. Jag hittade en men den var alldeles för dyr… så sökandet fortsätter en annan dag 🙂

Väl hemma i Partille käkade vi lunch i form av…

… såklart sushi!

Efter lunchen fick vi hem och bara njöt resten av dagen. En och annan promenad hann vi med och nu när kvällen är kommen planerar vi inför morgondagen, Micaels födelsedag och semestern…

Det är såna dagar jag älskar. Dagar då vardagslyxen är verkligen på topp och livet känns så fantastiskt bra. Det är dagar som idag som jag känner mig verkligen tacksam över att kunna leva i ett land där jag slipper krig och att jag har en man som tar det här med jämställdhet och kärlek på allvar. Tack älskade för att Du finns och att Du är DU ?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *