Resor,  Tankar

Om att resa solo.

Hej bloggissar!

Det blir inget långt inlägg, däremot blir det en stor fråga jag vill ställa till er. Det gäller resor och egentid. Sitter nu hemma och googlar på soloresor. Jag fyller år i april och funderar på att dra utomlands till solen. Just nu är jag himla trött på det kalla och gråa vädret i Sverige. Det har jag varit ett bra tag men har inte haft tid eller ekonomi att kunna åka iväg. Nästa vecka ska jag ta med maken på hans födelsedag på en kort-kort resa… sen ska vi till Kalmar en sväng också, men sen? Sen vill jag utomlands! Jag har aldrig varit på en solsemester och egentligen aldrig åkt helt ensam. Som ni kanske minns var jag på Irland för 2 år sedan, men då hälsade jag på Lena så det kan inte räknas som soloresa 😉

Men tillbaka till ämnet: maken säger ”kör hårt”, han tycker att jag ska åka för det är jag värd. Tyvärr får han inte semester så han kan inte följa med… då får jag väl åka själv. Jag gjorde inget särskilt när jag fyllde 25, ingen fest, ingen stor present så nu tänkte jag kosta på mig en resa. Till värmen, till solen, till lyxen. Bara jag, min dator och kamera.

Så nu till frågan: har ni rest solo? Har ni tips? Dela gärna med Er 🙂 För mig lutar det åt Rhodos just nu, främst på grund av priset, men det kan förändras om Ni kommer med bättre tips =) Det blev visst ett längre inlägg ändå… men ja, ibland blir det bara så!

2 kommentarer

  • Lottisen

    Vad härligt det låter! Har aldrig åkt på en sådan resa ensam men skulle gärna göra det! Fundera på vad du vill ha ut av resan, sol och bad, lugn och ro eller rundturer och besök, uteliv.. Välj hotell efter vad du är ute efter, kanske inte så kul att hamna tillsammans en massa festande människor och hög musik om du är ute efter lugn och ro.. Trevlig resa!

    • Laura

      Hej Lottisen! Tack för din kommentar 🙂 Jag tänkte ungefär som du skriver, ska välja hotell som är lugn för det är det jag är ute efter. Lugn och ro, sol men inte nödvändigtvis bad. Lite annan atmosfär med studier och bloggande helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *