Foto,  Livet,  Pengar,  Shopping

Längtan.

Hej, hej bloggissar! Hur mår ni idag? Själv känner jag mig ganska så bra, lite trött men annars bra. Helgen har gått i rasande fart trots att vi inte gjorde så mycket. Lördagen tillbringade jag med grannen då maken for till Ystad en sväng… då passade vi på att shoppa loss på Kvibergs marknad 😉 Resultatet blev:

* en ny vinter jacka för 40 kr (butikspris 149:- )
* en ny klänning för 100 kr (butikspris 450:- )
* en till ny klänning för 300 kr (butikspris 850:- )

Det kallar jag att fynda! :] Bilder kommer när jag orkar ta på mig kläderna och fotas 😉 Igår däremot var vi hemma i stort sett hela dagen… inte många knop där inte, men så kan det blir ibland. Vi planerar vår semester och det är mycket som ska fixas runt det. Färjebiljetter är köpta, vissa hotell är bokade men annars har vi inte gjort så mycket inför semestern och det börjar bli bråttom.

Vi åker om 12 dagar och då kommer vi köra sammanlagt runt 3000 km! Alltså 300 mil! På 10 dagar…och då ska vi hinna med att umgås med våra familjer där nere och vila oss… ja, ja det blir spännande 😉 Jag längtar… till Polen, till mormor, till maten, till ledigheten och till mina föräldrar (som bor i Kalmar och vilka vi ska besöka på vägen hem) och deras tomater!

Mammas egenodlade tomat!

Nu återgår jag till mitt arbete och önskar Er alla en fin måndag! Kram

5 kommentarer

 • Fina Frun

  Vilka härliga fynd!
  svar: Redan dagen efter var spåren efter maneten borta. Det brukar aldrig bli så farligt tycker jag. Under kategorin ”inredning” – i bloggens högerpanel, finns det massor av bilder på mitt hem! Kram!

 • Nett

  Vilka fynd 🙂
  Låter som att ni har en härlig resa framför er… Många mil i bilen, men antar att det är värt det 🙂 Kram

 • Gilla

  Det var inga dåliga fynd du gjorde. Hoppas att de kommer till god nytta.

  Så du är av polskt ursprung. Ja, namnen Laura är ju inte så vanligt längre här. Känner faktiskt till nån mer Laura, som inte är svenska från början. Det måste ju ändå vara underbart att åka ”hem”.

  Vi har ju också hemmatomater, men de kan inte mäta sig i storlek med dina föräldrars.

  Sv: Vi brukar faktiskt passa Baloo. Det här min Sambos barnbarns hund. Men han har varit förpassad till en koloni i sommar, eftersom Matte och hennes Mamma bor där just ju. Där har han kunnat vara ute hela dygnet runt och har mått väldigt bra. Det är ungefär ett par månader sen vi hade honom hos oss. Nu ligger han och sover på golvet intill mig med nosen instoppad under vår säng.

  Nej så himla galen är jag inte så jag ville att vi skulle åka till Lund för klänningens skull. Det skulle det inte vara värt.

  Kram/Gilla

 • Sofia - En blogg om tv-serier

  sv: Anledningen till att jag började kolla på Dexter var att min favorit skådespelerska skulle vara med i säsong 8 så jag visste från början att jag skulle ta mig igenom hela serien även om jag inte gillade. Men sen så skrev en tjej till mig att jag skulle hålla ut, för jag tyckte att den var lite seg i början. dock tyckte jag att säsong 3 var helt okej, men hon skrev till mig att säsong 4 verkligen var något att se fram emot, för den var jätte bra och det håller jag med om och säsong 5 är nog min favorit 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *