Livet

Att komma igång…

…är så svårt! Jag vet att jag borde plugga. Jag läser igenom alla texter (okejdå skummar igenom) och försöker få mig en bild av hur jag ska göra. Har 4 veckor på mig att skriva en massa… Och nu menar jag verkligen en massa! Och läsa… jag ska beta av runt 20 böcker… Har skärt ner från 30+ för det skulle jag aldrig orka. Får väl skriva lite från fantasin också.

Chick lit samt Harry Potter… två skilda ämnen men ändå så nära varandra. Jag har precis läst ut Jaksäsong: hur man hittar kärleken bland sex, lögner och dvd-boxar? av Mats Strandberg och tycker att den är verkligen bra. Slutet var kanske lite klen men annars bra bok som man kan skratta högt åt ibland. Nu funderar jag på vilken av hela högen blir min nästa chick lit. Behöver läsa några till för att kunna göra mina analys och arbete i studierna. Jag ska skriva om shopping fenomenet som ligger mig varmt om hjärtat (ni kommer väl ihåg att jag är en shopaholic without money? 😉 )

Ja, ja jag får fundera vidare och planera … bara humöret går upp och ångesten blir lättare så kommer det lösa sig. Det gör det ju alltid!

4 kommentarer

    • Laura

      Jag borde samtidigt ta hand om hemmet, laga mat, ta hand om djuren, packa, planera inför flytten, åka 2 ggr till GBG, åka en gång till Sthlm och skriva en massa uppsatser. Men av allt detta märker vi under tidens gång hur det blir 😉

  • Eva

    puh ända gången jag läser ¨är på semestern o då blir det 4 st ca har laddat upp med nya pocket nu inför resorna 🙂 ha en go kväll kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *