Foto,  Fyrfota vänner

Om flytten som verkar aldrig bli klar.

Inlägget skulle handla om vårt flytt och all gnäll om den, att kartonger är inte uppackade, att jag är trött, att det finns massa spindlar i hemmet osv… Men jag ångrade mig och om allt detta får ni läsa en annan dag 😉 Idag bjuder jag er på två foton från vårt nästan färdiga sovrum istället.

  
Gabrielle tyckte att nybäddad säng var någonting exklusivt för henne… ack så fel hon hade! 😉

  
Det är enda gången dörren till sovrummet var öppen. Sedan tisdag sover vi med dörren stängd och det känns så himla bra. Jag älskar våra katter men de tar sig alldeles för stora friheter med att springa runt i sängen, väcka oss och djävlas så nu är dörren för dem stängd. Det går dock ingen nöd på dem har vi märkt! Snoris sover uppe i arbetsrummet, Bimbo sover mitt på trappan och Gabrielle valde att ockupera en av fåtöljerna 🙂 

Nu önskar jag er en magisk torsdag! Själv ska jag fortsätta packa upp och sen skriva klart en rapport till skolan som har inlämning imorgon… japp, jag prokrastinerar igen 🙁 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *