Bloggande,  Tankar

Var snälla mot er själva!

I kväll vill jag uppmana er till att bli mer snällviska! Alltså mer snälla mot er och ego. Prioritera er själva och ta hand om er, så orkar ni även med allt det andra.

Var inte så dömande yta mer tillåtande. Jag vet att vi kvinnor brukar vara våra hårdaste domare, men försök sluta med det. Bli era bästa vänner och lyft upp er själva. För kom ihåg att ni måste först älska er själva innan ni fullkomligt kan ta emot kärleken från någon annan.

Kvällen är nu kommen och jag överlevde ännu en fredag den 13e. Hur har er dag varit? Jag måste erkänna att min dag har varit riktigt lyckad! Förutom förkylningen… men den ska inte få förstöra helgen som visst ska bjuda på härligt väder. 

Dröm sött bloggissar och ännu en gång – var lite mer snällviska!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *