Dreams,  Livet,  Studier

Studier.

Idag kom det definitiva antagningsbeskedet. Jag kom in på Biblioteks- och informationsvetenskap ,men det har jag vetat nästan en månad du 🙂 Eftersom denna utbildning är på halvfart och kommer ta 6 år ska jag läsa en massa kurser vid sidan om den. Varför? Ju, för att ha bredare kompetens när jag är klar med studierna!

Så VT2012 kommer jag också läsa: Kost Näring Hälsa, Djurparker i dagens samhälle samt Astrid Lindgren. Sitter och tittar på mitt antagningsbesked och funderar eftersom på 4 kurser står det ”Handläggning pågår” fortfarande… kommer jag kanske att bli antagen till även de!? 😮  Ja, ja får se efter nyår…men för mig personligen räcker det med de jag är antagen till nu, det ger mig 125% studietakt.

Jag ska ju hinna umgås med familj och vänner, resa en massa och upptäcka världen samt klara av mina uppdrag. Förresten så har uppdragsgivaren varit här och imorgon får jag beskedet hur det blir med denna uppdrag. Spännande 🙂 Och nästa vecka träffar jag nästa uppdragsgivare. Shit vad mycket givande arbete det kommer innebära! Härligt =)

Året 2012 kommer vara MITT år!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *