Resor

På Irland..kör de som idioter!

Ligger i en varm säng i Carlow på Irland. Flygresan gick bra… en massa turbulens men annars helt okej 😉 kan inte sitta på rumpan för det gör ont efter allt sittande idag! Men vad gör det…jag är här nu. Med alla mina tekniska prylar som iPhone , iPad & laptop. Vet ni vad problemet är? Ju att jag har ju våra svenska laddare! Och här har de annorlunda eluttag! Gud så bra att Milena har omväxlare så jag kan ladda mina prylar!

Men inlägget skulle handla om irländarnas körning. De kör ju för fasken på fel sida av vägen!! Och de kör så om morgondagen inte fanns! Stannar vart som helst, kör vart och hur som helst, kollar inte i backspegeln!! Idioter!

20120429-224748.jpg

Slut på klagandet. Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *