Bloggande,  Livet,  Tankar

Om studier, jobb och ändringar på bloggen.

Fredag bloggisar, det är fredag! Den här veckan har gått i rasande fart på grund av massa jobb och andra trevligheter. Igår gjorde jag min sista dag på Bokia.se och det känns tråkigt, men som alla säger så går livet vidare och vem vet, kanske en dag möts gruppen därifrån igen? =) Idag är jag på Consilium och kör järnet. Telefonen ringer ganska mycket så inlägget skriver jag i omgångar, men vad gör det!? Det viktigaste är att det kommer upp till slut 😉

Eftersom jag söker administratör utbildningar, både på universitets och YH nivå så behöver jag fixa mina referenser och arbetsintyg. Igår fick jag en fantastik tjänstgöringsbetyg från Bokia.se, ett sådant har jag aldrig fått tidigare, och jag måste erkänna att när jag läste det kom ett litet tår i ögonvrån. Idag fick jag ett arbetsintyg från Coor (som jag arbetar via på Consilium) där det också står fina saker. Båda två papprena gjorde jag att växte som människa! Tänk att människor verkligen tycker att jag är smart, pålitlig och lär mig snabbt. Ibland är det svårt att ta till sig, men nu tänker jag sola mig i berömmet och leva på det länge 😉

För övrigt så pausar jag lite i studierna och tar det lugnt. På söndag tänker jag sätta mig ner med vissa arbeten och köra hårt, men ikväll och imorgon blir det inget plugg. Imorgon drar vi till Eksjö för att hjälpa till med lillebrorns flytt (hans första egna lya!) och ikväll ska vi bara rå om varandra och slappa. Vem vet, det kanske blir någonting gott från Najnis kök (som är min klasskompis och en fena på riktig god mat!). Jag är faktiskt sugen på hennes scrambled pancakes så det blir definitivt vårt stadiga frukost imorgon!

Som ni ser så har bloggen förändrats en aning. Jag håller fortfarande på och fixar och trixar men snart kommer jag förhoppningsvis vara klar.

Ha nu en underbar fredagseftermiddag bloggissar så läses vi! Kram

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *