Livet,  Studier

Om sista dagen på praktiken.

Idag var min sista dag på Höjdenhemmet i Lerum. Under de senaste 4 veckorna har jag lärt mig massor av enhetschefens arbete samt vad en samordnade egentligen pysslar med. Som blivande vårdadministratör känner jag mig ännu mer peppad till att fortsätta plugga och satsa på min framtid inom vårdadministration i någon form 🙂 

  
De här tårtorna bjöd jag på som tack för den här tiden och all den kunskap jag fått med mig. Att få uppleva organisationen där chefen är engagerad och peppar sina medarbetare istället för att slå dem på fingrarna är underbart! 

Idag var också sista dagen för beskedet om jobbet i Kalmar, tyvärr har ingen hört av sig till mig 🙁 Jag hoppas inte på för mycket men jag kommer ringa chefen där på måndag och fråga hur det går med urvalet. Det kan faktiskt vara så att chefen är sjuk eller har vabbat eller vad-som-helst. Även om jag inte får tjänsten är jag stolt över mig själv att jag faktiskt blev en av sex som fick komma på personlig intervju 🙂 Men, men på måndag kommer jag få veta med säkerhet.

Nu ska jag sova och er bloggissar önskar jag en god natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *