Foto,  Livet

Om alla pengar jag önskar att jag hade.

Idag är en positiv dag även om jag saknar en massa pengar just nu. Det finns så mycket jag vill uppleva och så mycket jag vill köpa så att kontot skulle lätt kunna vara sisådär några miljoner tjockare 😉 Men snart kommer det bli lite mer cash i plånboken så jag kommer nog kunna unna mig både ett och annat… Just nu kretsar dock alla tankar kring flytten och bebisen. Idag har jag redan packat en kartong så dagen kan räknas till de lyckade! Sen vid 13-tiden har jag tvättstuga, tanken var att jag skulle tvätta alla bebiskläder jag köpt men jag har glömt att köpa parfymfri tvättmedel så istället för bebiskläder blir det tvätt av plädar och täcken. Om allt går enligt planerna blir dagen riktigt produktivt 😉

Framåt kvällen ska jag fixa lite hemmaspa och skrubba kroppen, smörja in mig och njuta av lugnet. Imorgon ska jag nämligen (för första gången i mitt liv) prova spraytan! 😀 Det mina kära läsare blir riktigt spännande! Någon som testat? Tips isf?

  
Förhoppningsvis kommer den bleka fisken förvandlas till en mörkare skönhet efter morgondagens behandling 😉 Jag försökte sola lite i måndags men tyvärr slutade det med att kroppen kliade och jag blev helt matt 🙁 Så jag vågar inte sola igen…och väljer istället spraytan som jag varit nyfiken på hur länge som helst.

Ha en fin onsdag bloggissar så läses vi!

P.S Glöm inte att läsa om bloggkärlek. D.S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *