Shopping,  Tips

Om att skämma bort sina nära och kära.

Jul! Snart är det jul igen och dags för julklapsshopping och när ska man passa på och fynda om inte på det mer och mer populära Black Friday?! Själv drar jag iväg till Polen nu på fredag då detta infaller och kommer fynda lite där mellan besöken hos mormor och farmor, men ni som kan sitta framför era datorer eller surfplattor borde passa på att fynda på nätet =) Vid det här laget vet ni mycket väl att jag älskar att shoppa men gör det helst till riktigt nedsatta priser, även om jag mer än gärna lägger många slantar på välgenomtänkta presenter till mina nära och kära. För snål är det sista någon kan kalla mig! 😉

Så nu på fredag är det dags för den amerikanska traditionen, Black Friday, och efter mina efterforskningar tycker jag att bästa sidan för fynd är faktiskt Cdon. Jag brukar handla där då och då eftersom de har bra erbjudande-trappa när man kommer upp i viss köpnivå. Dessutom kan man fynda allt mellan himmel och jord på deras sida. Böcker, leksaker, elektronik och till och med kläder! Lycka för en shopaholic, eller rättare skrivet himmel.

Vad ska ni fynda för julklappar? Ska ni shoppa på nätet eller ska ni trängas i fysiska affärer? Jag och M sa att vi inte ska ge varandra julklappar i år på grund av bland annat säng köpet i helgen men jag funderar ändå på att överraska honom med någon elektronikpryl, kanske en ny router, för en jul helt utan klappar är inte att tänka på för mig. V kommer få någon utvecklande leksak från oss och den kommer vi också fynda på Cdon, jag ska försöka fynda något på deras Black Friday-fest men då vi är som skrivet bortresta får jag hålla koll via mobilen. Annars kommer jag att passa på att fynda på måndagen efter helgen då dem ska ha en till rea nämligen Cyber Monday, som de inför för första gången i år. Jättebra tycker jag och shopaholic inom mig jublar över att kunna shoppa loss lite, kanske blir det dubbla fynddagar!

Nu är det dock dags att förbereda sig för arbete imorgon för jag har mycket att ta igen efter 1,5 dag hemma med feber och frossa. Ha en fin kväll bloggissar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *