Hälsa

Mör i kroppen. 

Idag var det svårt att gå upp ur sängen. När väckarklockan ringde 05:15 valde jag att snooza ända fram till 05:29… det händer inte ofta kan jag säga. Sen var det bråttom! Fixa till sig, klä på sig och ut i all haft för att hinna med bussen. Jag hann! 

Det var nog så svårt att ta sig upp då jag är extremt mör i kroppen idag. Jag kände redan igår att det gjorde ont på vissa konstiga ställen, men idag är det rekord. Träningsvärk från helvetet. För trots att det smärtar fortsätter jag träna varje kväll förutom söndagar. Visst tar det emot för jag utmanar min kropp varje kväll med lite nya övningar och det känns kan jag lova. 


Jag har börjat träna med vikter (3 kg varje) och av det har jag extremt ont i axlarna/armhålorna. Jag känner muskler som jag glömt att jag hade! 😉 Och igår sa maken att han tycker att det redan nu börjar synas lite på hållningen och kroppen att jag tränar. Härligt 🙂 

Strax börjar jag arbeta och ska ladda hela dagen för träning ikväll. Vad ska ni göra idag? Ha en fantastisk dag bloggissar! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *