Fyrfota vänner

Katter…

...är som chokladpraliner…det räcker sällan med en! 

Själv har jag hunnit skaffa mig 4 stycken… helt underbara fyrfotingar med olika personligheter.

Först ut är Torsten och Gabrielle som vi hämtade mitt i natten i Degeberga den 29 juli 2007 efter att ha kört över 60 mil! Vi skulle egentligen hämta 2 katter i Norrköping men väl framme blåste oss säljaren… Ödet säger jag 🙂 Så vi körde istället till Degeberga och hämtade de två småttingarna som klarade resan hem galant.. nästan iaf 😉 De kräktes precis när vi kom fram till Nybro.

Gabrielle 2007
Torsten 2007

 Sen gick åren, katterna växte och så hamnade jag i kattunge tankarna igen. Vi skulle bara åka och titta på vägen till graven… Det slutade med att vi kom hem med 2 små kattungar. Det var i juli 2009. Där var det mycket mer dramatiskt för när vi kom hem så blödde Snor (som hon då kallades) från rumpan och var väldigt upp svullen. Hon var pytteliten, men säljaren sa att båda, Snor och Bimbo, är 12 veckor gamla. Dagen efter ringde jag kärringen och skällde ut henne efter noter, att hon sålde sjuka kattungar mm. och att jag skulle anmäla henne.. Då tjöt hon att de är halvsyskon med samma pappa men 2 olika mammor och att Bimbo är 8 veckor och Snor bara 4! Trodde jag skulle mörda henne… Var säker på att Snoris skulle dö… men den kämpen överlevde trots allt! 🙂 När hon blev nån månad äldre började jag ana att säljaren ljög inte bara om åldern… för Snor skulle vara en pojke. Japp så istället för att skaffa oss en flicka & en pojke hade vi 2 flickor till min stora förtjusning 😀 Så namnet ändrades från Snor till Snoris. Nu är de 2 år gamla och mår prima!

Tillsammans 2007.07.05
Bimbo var väldigt skygg…
Snoris med sina förtrollande ögon!

 Nu sitter jag här med de 4 galningarna och en hund 🙂 Men hade gärna skaffat fler fyrfota vänner… Det får dock vänta tills vi flyttar till hus. Däremot så skaffar jag mig lite då och då icke-levande fyrfotingar och här kommer dagens inköp 😀

I ? pink & I ? cats!

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *