Hälsa

Helvetesveckan 2017. Dag 4.

I dag ska jag ut ur bekvämlighetszonen.

Det är redan mycket som hänt som har tagit mig ur det, men i dag ska jag ut helt och hållet. I natt ska jag nämligen dygna. Jag vet inte hur det kommer gå och jag är faktiskt rädd att inte klara det på grund av mina starka smärtstillande. Men jag ska försöka! Och som Bertrand Larssen skriver ska jag vara nöjd med mig själv även om jag misslyckas. Varför? Jo, för att jag vågade testa!

Du kan vända tillbaka mot tryggheten eller framåt mot utvecklingen. Utvecklingen måste väljas gång på gång, rädslan måste övervinnas gång på gång.

Abraham Maslow

Att våga göra sådant man är rädd för är utvecklande och jag har försökt hela veckan med det. Ibland går det bra, ibland går det mindre bra. Hittills tycker jag att min helvetesvecka går  sämre än väntat, men bättre än hur det kanske borde gå med tanke på min rygg. Så jag är nöjd.

Because she competes with no one, no one can compete with her.
Det som är absolut bäst med denna veckan är att jag har fått himla massa idéer till bloggen och ännu fler till hemmet. Jag har också fått inspiration och kraft till att organisera mer och rensa ännu mer ut. Så under nästa vecka ska jag sälja av det vi inte behöver och på så sätt både få mer plats hemma samt få in pengar till hushållskassan.

Skulle ni gilla läsa mer om livsstil i sig eller mer om organisering? Innan jag kanske startar något vill jag fråga er om vad det är ni gillar att läsa om. Familjeliv i allmänhet och ett liv med litet barn i synnerhet kommer det alltid stå mycket om. Detta behöver ni inte oroa er över. Kärlek och äktenskapslivet är också något jag gillar att skriva om så det kommer jag fortsätta med.

Förutom de 2 viktiga ämnen vill jag breda mig lite och funderar på om jag ska välja en blandad inriktning eller mer specificerat mot antingen livsstil (mat, hälsa, träning, personlig utveckling) eller organisering (planering, tips på organisering, städning). Så kommentera här under om vad ni gillar bäst. Önska mig också lycka till med mitt sätt att komma ut ur bekvämlighetszonen, nämligen att dygna.

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *