Livet

Helvetes oljud.

Det är vad jag hörde mitt i natten. Eller trodde iaf att det var mitt i natten för bakom fönstret var det kolsvart. Klarvaken steg jag upp och tänkte ”vad i helvete hände?”. Det hördes som att någonting ramlande och slogs sönder men vad… in i köket – men där var det lugnt. In i vardagsrummet – där var det också fint och städat. Till sist in i arbetsrummet. Där ägde katastrofen rum. Min fina hylla ovanför skrivbordet låg på datorn, allt jag hade på den låg i spillror på skrivbordet och runt omkring. Min sparbösse samling, min  svarta pokal med texten ”Sexy Bitch”, stora glasburken där jag förvarar viktiga dokument och blomman. Allt låg i spillror. Allt var förstört.

Samlandet som har tagit väldigt lång tid och massa tripp till loppissar, second-hand och diverse annorlunda butiker. Det är borta nu.

Vem orsakade förödelsen? Prinsessan Gabrielle. Hon fick för sig att hoppa upp på hyllan och käka lite blomma… hyllan höll inte för hennes samt alla grejernas vikt och sen sa det bara kaboom! Klockan var förresten 5 på morgonen när detta hände. Så nu vet ni vad var nattens förfärliga eskapader.

Med lättad hjärta och lätta steg drar jag mot Saluhallarna & blåseborg i förhoppningen att lite bröd och kanske nån film på bio underlättar saknaden av mina dyrgripar 😉 Höres!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *