Hälsa

Träna för hälsan.

Ja… jag ska träna för hälsans skull. Min rygg är helt paj, kan knappt röra på mig (och ändå gör jag det trots smärtan!). Så idag börjar jag med mina övningar från sjukgymnasten. Again. Det blir träning varje dag, ungefär 30 minuter tar det. Och så Wii…så fort mannen kopplar in den 😉 Promenader med Totte ska också räknas in, går ju ut med lilskiten 4-5 ggr om dagen! Det blir mellan 1,5 och 2 timmars promenad varenda dag.

Ja, nu ska jag träna! 🙂 Känner mig peppad och allt. Jag deltar ju i Utmaningen för fasken! Då ska jag hålla mina löften och uppnå målen. Få en fastare rumpa och lår, det är målen det 😉

Nu ska jag käka nåt och sen drar jag ut på promenad nr 2!

Have a nice day!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *