Foto,  Livet,  Resor,  Tankar

Tillbaka i vardagen.

Det är torsdag och dags att återgå till vardagen. I mitt fall betyder det mycket studier och mycket jobb. Idag arbetar jag eftermiddag, imorgon hela dagen men på lördag och söndag är jag ledig så det blir en kort arbetsvecka 😉
Vi hade det helt underbart i Småland! Först Kalmar,  sen Nybro och Växjö och Kalmar igen. Vi hann med mycket men inte allt, tyvärr. Men det får vi ta nästa gång helt enkelt. Det viktigaste; att umgås med familjen har vi hunnit med och det är det som räknas i slutändan. Jag fick leka och busa med min älskade Stephanie och så har vi fikat med hennes föräldrar och umgåtts på egen hand. Härligt med egentid 🙂
De fem dagarna var som en riktig semester! Mysigt, avslappnat, kärleksfullt. Vädret var också fantastiskt så vi har inget att klaga på…

image

Fotot ovan visar exakt hur det var 🙂 Roligt hade vi och skrattade gjorde vi konstant.
Nu önskar jag Er bloggissar en fin torsdag trots att regnet öser ner… kram

TorsdagstemaI ? like

Alla mina I ?Like bidrag:

1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 11

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *