Hälsa,  Mammaliv

Tävla alltid enbart med dig själv. 


Det viktigaste jag vill förmedla till min dotter är att alltid enbart tävla med sig själv. Att hon aldrig ska jämföra sig med någon annan än med sig själv. Vi är alla olika skapta, även om vi liknar varandra på många sätt. Vi har olika förutsättningar och olika mål och därför är det viktigt att påminna sig om att vi duger precis som vi är. 

Jag hoppas att jag genom att leva som jag lär smittar av denna inställning till min dotter. Att älska min kropp har inte alltid varit en självklarhet, det började jag först smått göra när jag blev gravid med lilla V. Tänk att jag ägnade alldeles för många år på att vara missnöjd med min kropp och jämföra den med ”alla” andras! Det hoppas jag att min dotter slipper. Nu älskar jag min kropp, även om den inte är perfekt och just nu helt ur form, så är den min och helt underbar!

Den har ju faktiskt tillverkat en liten människa som är perfekt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *