Livet,  Resor

Redaktionsliv.

Idag innan tåget började rulla hemåt till lilla Nybro var jag och Kerstin på besök hos Aftonbladet Söndag. I receptionen i byggnaden satt en trevlig man, Lasse heter han, som underhöll oss medan vi väntade på Anna och Jenny som hämtade oss. Väl inne på redaktionen fick vi se Aftonbladets olika avdelningar innan vi hamnade hos Söndag.

Där presenterade sig alla och då menar jag alla med namn och så… Tyvärr så fastnade bara ett fåtal, minnet är ju inte som det ska 😉 Vi fick prata en massa, fråga en massa och komma med åsikter. Kul tycker jag som har alltid något att säga. Jag lovade hederligt att börja köpa tidningen varje söndag nu och det ska jag försöka hålla, annars påminn mig!

Lite backstage info, inblick i deras arbete, hur de går tillväga, vart de jobbar och hur det ser ut på redaktionen är spännande att få veta och se. Tänk er att arbeta på en arbetsplats där alla är så avslappnade och trevliga… Det var också kul att få prata polska med Erik som kunde mer än han trodde! Det chockerade hans arbetskamrater en aning 😉

20120724-175730.jpg
Vi och den fantastiska redaktionen samlade runt fikat.

De är så underbara på redaktionen så vi fick goodiebags! Jag fick en fin kokbok ”Om mat och kärlek” av Tareq Taylor och… läs och häpna… ”Rosengädda nästa! av Emma Hamberg! Och så många olika tidningar 🙂 Läsälskarens julafton blev det för oss.

Efter trevlig fika, massa info och prat var det dags att säga adjö och bege sig till Centralstationen en stenkast bort för att ta tåget hem. Nu sitter vi här på tåget med varsin iPad i knät och smälter alla intryck i tystnaden.

Tack Stockholm för den här gången, vi ses!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *