Livet

Om våren som uteblev.

Det skulle vara så fint och grant i helgen, massa plusgrader och sol, men här är det bara kallt och blåsigt! Jag känner mig lurad på konfekten… samtidigt som jag är redan trött blir det inte bättre av att vädret utanför fönstret gör mig sömnig och ännu tröttare. Förutom mina klagomål på vädergudarna lunkar livet på i maka takt och vi mår lite bättre för varje dag. M är dock dunderförkyld sedan 4 veckor och idag fick han äntligen antibiotika utskriven så vi hoppas att han kan andas normalt och sluta hosta sönder sina lungor hela tiden.

Jag borde plugga och skriva massa arbeten men orkar inte, uppskjutarsjukan har tagit över mig helt och hållet. Men imorgon ska jag verkligen sätta mig ner och skriva, skriva och skriva för på torsdag släpps en veckolång tenta och den vill jag verkligen klara av. Bokslut inom vården – here I come 😉

Nu önskar jag er en fin-fin lördags kväll 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *