Foto

Om vädret som luras. *Fototriss

I veckans Fototriss är temat så här ser det ut där jag är och jag tänkte visa Er tre foton som är nytagna och lurar ögat en aning…

Surtesjön. 27/4-2014.
Surtesjön. 27/4-2014.

Vädret var kanon, över 13 grader efter klockan 20. Vi njöt och fotade som tokar.

Partille. 1/5-2014.
Partille. 1/5-2014.

Solen skiner, fåglarna kvittrar… vi befinner oss i Partille den 1 maj. Det är förmiddag, strax efter klockan 10 och jag går en promenad med Totte.

Totte. 1/5-2014.
Totte. 1/5-2014.

Fotot på Totte är taget i stort sett samtidigt som fotot på fåglarna. Mörkare gräs, men lika mycket solsken. Trots detta var det knappt 3 grader ute! Jag frös så jag skakade tänder… Ja, vädret är konstigt och kan verkligen luras. Kom ihåg att bara för att det är solsken ute behöver det inte vara särskilt varmt.

Ha en skön natts sömn bloggissar så läses vi! Kram

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *