Livet

Om djur.

Jag har halkat efter i bloggutmaningen 365 men nu är jag på banan igen och ni kommer få läsa mina svar i lite olika former. Den här veckan handlar om djur och här kommer mina svar på de första fem i alla fall så håll tillgodo:

020. Har du klappat ett vilt djur?
Nej, inte vad jag kan komma på… eller ja förresten jag har klappat en elefant och en boaorm, men det var på cirkus. Annars så nej, inte direkt.
021. Vad är det roligaste du sett ett djur göra?
Åhh herrejisses massor! Men det roligaste vad nog när Gabrielle öppnade toadörren helt själv och sen låste in sig där inne 😉 Eller när Snoris hamnade i toastolen och inte kunde komma upp… eller när Bimbo sprang in i dörren efter laserpekaren eller… Ja, ni förstår jag har sett massor av roliga saker djur gör 😉
022. Finns det något djur du kan ha ihjäl utan att må dåligt efteråt?
Spindlar.  Och mygg fast det är insekter egentligen. När det kommer till djur så hade jag nog kunnat ha ihjäl något djur om det hav sig på mina pälsklingar annars så nej.
023. Om du fick välja fritt på alla djur i hela världen, vilket skulle du ha som husdjur?
Jag skulle aldrig byta ut mina pälsklingar men fick jag välja helt fritt utan att djuret skulle fara illa så hade jag nog valt en svart puma och en koala.
024. Länka ditt favoritdjurklipp på youtube
Jag har ingen favoritdjurklipp på youtube… jag älskar alla ”funny cats” klipp och såklart den med Christian the Lion.

Ja, det var mina svar. Lite kort men bättre än inget eller hur? Om djur skulle jag kunna skriva hur mycket som helst och läsa om dem är något av en hobby… ni anar inte hur många djurböcker jag har i min privata samling.

Nu ska jag återgå till arbetet och Er önskar jag en underbar fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *