Hälsa,  Livet,  Resor

Mänsklig kontakt :-)

Jag är jätte glad och tacksam över att jag bor i Sverige. Det är drömlandet för mig, ingen stress (ok lite då…) , jag oroar mig inte vad jag ska äta imorgon, socialtjänsten är väl utbyggd och faktiskt fungerande för det mesta.
Politiken kunde vara bättre men å andra sidan ska folk inte klaga för de valde det själva. Jag röstade på de jag ville skulle vinna, tyvärr gjorde de inte det och nu är det som det är. Men när man tittar på resten av världen har vi det super-duper-bra i Sverige!

Det är bara en sak jag önskar hade varit annorlunda. Nämligen den mänskliga kontakten. Tänk Er att gå i affärer och överallt ler folk åt Er. I kassan frågar de hur ni mår. På bussen småpratar chauffören. Nu skriver jag om helt främmande människor, inte någon man känner! Helt fantastiskt! Så är det på Irland. Överallt är alla trevliga och småpratar, de tar det lugnt och ler. Vilken härlig attityd! Först blev jag chockad, nu hade jag gärna flyttat hit om allt det andra (vädret, myndigheter mm) hade fungerat som i Sverige 😉

Sådan ska jag vara, trevlig och leende åt alla. Undrar hur folk kommer reagera i Sverige? 😉
Mer kärlek & leenden åt alla!

20120503-120247.jpg
Nu kom solen fram, åhhh så mysigt. Alla andra ler och det gör vi också!

Höres!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *