Foto,  Livet

I väntan på bussen…

Onsdag bloggissar leder mot sitt slut och här sitter jag på Kalmar central och väntar på bussen hem. Dagen började strax efter 5, sen jobb 7-16, efter det fika med tjejerna och på kvällen movietime med The Danish Girl. 


Idag var det Sensus tillsammans med fackförbunden som bjöd in till Kalmarsalen och filmvisning. Jättetrevligt 🙂 Sen fick vi se en kortfilm med namnet Boygame som ja… är väldigt svår att beskriva, men handlar om homoseksualitet och jag som är väldigt fri kände mig pryd. 

Tja Danish Girl då? Jag älskar den! Så härlig, gripande och givande. Många tankar snurrar i skallen nu och hela storyn måste nog sjunka in. 

När bussen kommer ska jag hem till min lilla familj och gosa. Min älskade dotter sover dock redan, men maken är vaken och jag ska krama hårt om honom. Glöm inte att säga och framför allt visa dem ni älskar er uppskattning! Man vet aldrig vad som händer imorgon…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *