Hälsa,  Livet,  Resor

Home, sweet home.

Som man brukar säga borta bra men hemma bäst. Är jättenöjd med semestern på Irland, med allt vad jag fick se och uppleva. Att jag fick träffa sis, LENA och ”mostern”. Underbart 🙂

Men igår på Malmö Central upplevde jag något fantastiskt, obeskrivbart! Pirr i magen, längtan, kärlek. Jag stod uppe vid rulltrappan, ringde kärleken, han sa att han är på väg och så vänder jag mig om och där står han! Åhhhh… Kastade mig i hans famn och så kysstes vi. Som i en film 😉

20120508-114114.jpg
Me and You – Just Us Two!

Nu har jag sovit hemma… känslan av att vakna av min älskades puss och alla djuren runt omkring = priceless!

Solen… den ska jag njuta av nu. innan verkligheten hinner ikapp mig med alla måsten osv. Studier… ryser bara av tanken 😉
Höres!

2 kommentarer

  • kerstin

    hahaha.. du verkar ha haft sjukt kul! Gott att du är hemma i Svealand igen ! gott att du haft kul – nu måste vi ses så du kan berätta alla smaskiga detaljer du inte skrivit om på bloggen *goa kramar till den bästa Laura*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *