Tips

Det där med golf.

Spelar ni golf? Jag ville lära mig spela den sporten när jag var liten och semestrade på Öland men sen rann det ut i sanden. När jag blev äldre tyckte jag att bara de rika kunde spela det, det kallades ju för moderatsport. Idag vet jag faktiskt inte om jag skulle vilja prova lite golfspelande… ibland blir jag sugen på den sporten men för det mesta är jag inte så intresserad då det känns som en dyr och tråkig sport.
Men vad vet jag! 😉 Det kanske är så kul som många beskriver det. Fridfullt men ändå spännande. Vad säger ni?
Det som skulle kanske få mig att börja med golf är kläderna, jag fullkomligt älskar golfmode. Propert, snyggt och stilfullt men ändå bekvämt 🙂 Samt en instruktör som är engagerad och kan svara på alla dumma frågor om sporten. För jag har ingen aning hur man räknar poängen eller egentligen något annat vettigt 😉
Nu får det räcka med mitt svammel, jag lägger mig och funderar vidare ifall golf är sporten för mig. Godnatt!

En kommentar

  • Linda Rö

    Nja… golf är INGEN sport för mig .. Det tar alldeles för lång tid och händer inget..
    Jag tycker oxå det är en snobb-”sport”

    Ha en underbar måndag.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *