Tävling

Vinnare av Bling-Bling!

Nämen hallå eller! Jag har ju helt missat att skriva vem som blev vinnarna av Bling-Bling tävlingen. Allt strul eftersom filmen vill inte laddas upp på youtube 🙁 Så till ALLA er som deltog (och ni var många!) säger jag FÖRLÅT! Förlåt att ni fick vänta så länge. Dumt och väldigt oprofessionellt av mig.

Här kommer i alla fall vinnarna som Totte dragit fram:

Tredje vinsten går till Emma A.!
Halsband & armband med stenar och stål.

Tredje vinsten går till Emma A.!

Det glittrande halsbandet.

Andra vinsten går till Annika Nilsson!

Pilgrim halsbandet.

Första vinsten går till Victoria!

Grattis till er! Mejla mig era adresser på laura@popinopka.com så postar jag vinsterna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *