Livet

VFU på biblioteket.

Idag var min första VFU dag på Nybro Bibliotek. Jättekul! Lärde mig massor, fick en massa information och rundvandring. Och så ett schema för nästa vecka 🙂 Personalen är trevliga och kunniga. Som vanlig låntagare på biblan tänker man inte på allt arbete som ligger bakom… men idag fick jag känna på hur det är att vara på den andra sidan och se allt back stage. Nyttigt 🙂

Nu vet jag med all säkerhet att jag valde rätt program att läsa… jag ville inte gå hem vid 16! Märkte först 10 över att ”ups, det är dags att gå hem” ha ha. Började vid 8:30 förresten…

Och strax är det dags för Ladies Night! 😀 Ska bli kul att lägga klinkers hi hi, kanske vinner jag något i tävlingarna? 😉

Ha en fin eftermiddag & kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *