Livet

Halv friska torsdag med överraskning!

Japp… idag är jag halv frisk. Imorse var jag helt död, fortfarande febrig och sliten, men efter 12 när jag väl steg upp så mådde jag bättre.

Efter dusch och så messade jag med en kompis och han skulle till Kalmar så jag hängde på. Var ju tvungen att gå förbi BR och lämna tävlingsbidraget åt barnet. Men innan dess fikade jag med kåtis1 & kåtis2 hemma hos ettan 😉 Japp, båda två är kåta och pratar bara sex så de får dras med de härliga smeknamnen livet ut 😉 Mohahahaha ;D

Efter téet med de två härliga grabbarna gick jag förbi en butik som heter eleraff och köpte detta:

chihuahua plånbok 🙂

Sen blev det BR och efteråt Fiesta! Mmmmm för deras kycklingpaj och goda gröna té. Väl där satt jag i min ensamhet och funderade på allt. När jag sitter så brukar de bästa idéer och planer smidas… så var det denna gång också.

sköna stunden =)

Min älskade har avslöjat att han ville köpa mig en stor julklapp… jag visste nästan på en gång vad det var eftersom jag önskade mig det =) Så efter att han slutat jobba åkte vi till NetOnNet och så fick jag min julklapp!!! Tack älskling ?

Nu kan även denna häxa flyga på sin egna snygga dammsugare (med HEPA filter)!

tjingeling! nu ska jag städa...

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *